Om oss

Velkommen til oss

A-Bad - En del av baderingen

A-Bad AS åpnet dørene sine i Desember 2010 i 2. etasje i Breivollveien 25 på Alnabru. Butikken ble startet med ett konsept om å gi kunden en opplevelse når de kjøper utstyr til sitt nye baderom.

Konseptet er enkelt: Kvalitetsvarer til riktig pris, en service grad over kundens forventning, høy faglig kunnskap om varene og hyggelige medarbeidere man kan slå av en prat med.

A-Bad har med årens løp stadig forbedret og bygget ut i butikken. Vi har nå 600 km2 over to etasjer med utstillinger. Hos oss finner du alt innen baderomsmøbler, dusjer, kraner, badekar og tilbehør utstilt fra de anerkjente kvalitetsprodusentene.

Etter flere år med positiv utvikling fikk vi muligheten til å bli medlem av Baderingen i 2016. Allerede i 2019 ble A-Bad kåret til årets Baderingen butikk. Baderingen er en landsdekkende kjede som gir deg som kunde ytterligere trygghet. Store innkjøp på kjedenivå gir A-Bad ett stort vareutvalg av lagerførte produkter med gode priser.

Fagkunnskap

Hos A-bad finner du engasjerte medarbeidere som til enhver tid er oppdatert på de siste trendene og har stor fagkunnskap innen alt av baderomsutstyr.

Service

Vi ønsker alltid å yte en service langt over kundens forventning. Kunden skal føle seg ivaretatt fra første sekund. Det skal alltid være en opplevelse å besøke vår butikk. Sjekk også våre referanser.

Totalpris

Det skal være lønnsomt å samle kjøpene sine på A-Bad. Vi kan tilby ett hyggelig pakketilbud med svært konkurransedyktige priser på våre kvalitetsprodukter.

Produktutvalg

Hos oss finner du alle de store anerkjente merkevareprodusentene innen baderommet. I tillegg til det leverer vi skreddersydde løsninger på servanter, baderoms innredninger og dusjløsninger.

Kjøp nå, betal senere

Vi tilbyr betalingsutsettelse fordi det gir deg som kunde ekstra trygghet, i tillegg til fleksibilitet.

Passer ditt budsjett

A-bad har kvalitetsutstyr i alle prisklasser. Vi hjelper deg som kunde å finne produkter som passer til ditt budsjett. Kom innom oss for en uforpliktende prat.

Vårt solide team